ABW Schadepreventie (U45 – code 95)

Schadepreventie is de manier waarop ABW het verschil maakt! Dit zorgt voor een grotere verkeersveiligheid en een beheersbare schadelast. Naast incompany trainingen organiseert ABW in 2023 een aantal code 95 trainingsdagen (U45) op basis van open inschrijving. Deze trainingen vinden plaats op diverse, transport gerelateerde, locaties. Deze theoretische cursus biedt inzicht in het zoveel mogelijk voorkomen en beperken van de meest voorkomende schadeoorzaken.

Locaties

21 januari 2023 – DAF Museum, Eindhoven

Een trainingslocatie vol met transport geschiedenis in het mooie Eindhoven. Neem in de pauze de tijd voor een rondje in het museum!

15 april 2023 – Bluekens EV, Breda

Een trainingslocatie die in het teken staat van duurzaamheid! Laat u inspireren door de groene omgeving tijdens de code 95 training bij Bluekens EV.

28 oktober 2023 – Johan v/d Zand, Buren (VOL)

Johan van der Zand is de oprichter van één van de grootste internationale bergingsbedrijven van Nederland. De oud-eigenaar heeft een voertuigmuseum waarin wij een code 95 training voor u mogen verzorgen.

De training van 28 oktober is helaas vol. Volgend jaar zullen wij weer nieuwe trainingen organiseren. Houd onze website in de gaten!

DAF Museum
Bluekens EV
Johan v/d Zand

Wat kunt u verwachten van de code 95 (U45) training?

De schadepreventietraining is code 95 gecertificeerd (7 punten) en biedt, naast de gebruikelijke onderdelen van een U45 training, inzicht in het zoveel mogelijk voorkomen en beperken van de meest voorkomende schadeoorzaken.

Per training kunnen wij maximaal 20 deelnemers inschrijven, bij minimaal 10 inschrijvingen kan de training doorgang vinden. Bij meer aanmeldingen proberen we extra sessie(s) te organiseren!

Kosten

De kosten voor de schadepreventietraining zijn per deelnemer € 200,00 excl. BTW. Klant bij ABW? Dan ontvangt u een korting van €50,00. De genoemde tarieven zijn tevens inclusief CCV aanmeldingskosten en volledige catering.

Nog geen klant bij ABW? Als u binnen één jaar klant wordt, krijgt u het verschil als korting per deelnemer in de vorm van cashback. Vraag een vrijblijvende risicoanalyse aan bij één van onze specialisten.

Incompany

Vanaf 15 deelnemers is het ook mogelijk een incompany training te organiseren. Bel voor de mogelijkheden naar +31 (0)88 100 26 30 of mail opleidingen@abw.nl. Onze medewerkers adviseren u graag!

Bezoekadres

Calandstraat 28
3316 EA Dordrecht
+31 (0)88 100 26 00

Postadres

Postbus 3027
3301 DA Dordrecht
www.abw.nl

Heeft u vragen?

Dan kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen of via onderstaand mailformulier.