NEXTdriver

Zuiniger rijgedrag, veilig de weg op, tijd over houden voor andere zaken én kosten besparen. Dit kan allemaal gerealiseerd worden door het verbeteren van het rijgedrag van de chauffeurs. Het coachen van chauffeurs zorgt daarbij voor het beste resultaat. Alleen, dat vergt regelmaat, kost tijd en behoeft de juiste expertise.

Om daarbij te helpen introduceert ABW NEXTdriver, een individueel coachingsprogramma voor chauffeurs. Dat dit programma op veel waardering kan rekenen, blijkt uit het feit dat NEXTdriver de winnaar van de Nationale Verkeersveiligsheidsprjis 2020 werd.

NEXTdriver maakt gebruik van bestaande data uit het voertuig, Fleet Management Service (FMS). De chauffeur ontvangt wekelijks inzicht in zijn eigen rijgedrag en via de app staat de chauffeur in contact met coach die daarbij ondersteunt. De app geeft heel laagdrempelig inzicht in de prestaties en vooruitgang. Ook bevat de app advies om te verbeteren en spelelementen om het gebruik te stimuleren.

Privacy is ontzettend belangrijk, daarom worden de persoonlijke gegevens worden alleen gedeeld met de desbetreffende chauffeur. De organisatie houden we op bedrijfsniveau op de hoogte van de trends in de rijgedragingen en het brandstofverbruik.

Chauffeurs veilig op weg

Uw chauffeurs worden geholpen om veilig te rijden. Daardoor daalt het aantal schadegevallen en overtredingen. Doordat uw chauffeurs een beter rijgedrag hebben zal dit bijdragen aan het imago van uw bedrijf.

Kostenbesparing

De chauffeurs leren hoe zij zuiniger kunnen rijden. Denk hierbij aan besparingen tot 8% op brandstof en CO2-uitstoot.

Tijd besparen

U heeft geen omkijken naar het coachen van uw chauffeurs. Met het dashboard kunt u de vooruitgang van het team zien. Met externe ondersteuning kan dan beleid worden ontwikkeld op een veiliger en zuiniger rijgedrag.

Bespaarcalculator

Snel weten wat u kunt besparen? Vul de bespaarcalculator in en krijg een besparingsrapport op maat!

Heeft u zelf een coach, dan kunnen we NEXTdriver ook als platform ter beschikking stellen aan uw organisatie, waarmee de uitvoering door uw coach efficiënter en effectiever plaatsvindt.

Meer informatie

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over het NEXTdriver programma? Neem dan contact op met Marius van der Valk, via telefoonnummer 088-1002630 of per email via opleidingen@abw.nl.

Bezoekadres

Calandstraat 28
3316 EA Dordrecht
+31 (0)88 100 26 00

Postadres

Postbus 3027
3301 DA Dordrecht
www.abw.nl

Heeft u vragen?

Dan kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen of via onderstaand mailformulier.