Open inschrijving training code 95

Geplaatst 24 september 2020

Vanwege de uitbraak van het coronavirus ging er een bezem door onze trainingsagenda. Ingeplande bijeenkomsten moesten worden geannuleerd. Vanwege de onduidelijkheid over het verloop van het virus konden we niet zeggen wanneer we weer aan de slag zouden kunnen gaan. Gelukkig mogen we weer theoretische nascholingscursussen in gaan plannen.

Extra mogelijkheden tot nascholing

Voor chauffeurs is het de afgelopen periode lastig gebleken deel te nemen aan nascholingscursussen code 95. Dit omdat de trainingen niet werden aangeboden, maar ook omdat er uitstel voor code 95 en verlenging van rijbewijzen werd verleend. De einddatum voor de code 95 blijft echter gelijk, waardoor er meer mensen in minder tijd opgeleid moeten worden. Daarom organiseert ABW aan het einde van het jaar speciaal voor klanten een aantal trainingen waarvoor chauffeurs zich individueel kunnen aanmelden.

Voorzorgsmaatregelen op locatie

Wij organiseren trainingen op locaties die alle benodigde voorzorgsmaatregelen hebben genomen. Hierbij gaan wij, naast de richtlijnen van de overheid, uit van de regelgeving van het CBR. Uiteraard staat de gezondheid van de deelnemers, docent(en) en overige aanwezigen op de trainingslocatie centraal.

Training actualisering kennis vakbekwaamheid

De volledig verzorgde training, inclusief catering, bestaat uit een 1-daagse theoretische opleiding voor de volgende onderdelen:

  • Schadepreventie
  • Verkeer
  • Voertuigtechniek
  • Drank, drugs en medicijnen

De kosten voor de training bedragen € 150, exclusief BTW en € 25 CCV registratiekosten.

Agenda

Wij organiseren eind december drie trainingen. Deze zullen doorgang vinden bij minimaal 10 aanmeldingen per locatie. Bij minder aanmeldingen kunnen de deelnemers desgewenst aan een andere startende training op de overige locaties worden toegevoegd.

  • Maandag 28 december 2020, Europoort
  • Dinsdag 29 december 2020, Alblasserdam
  • Woensdag 30 december 2020, Tiel

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over onze trainingen of een reguliere incompany training aanvragen? Bel dan naar 088-1002630. Aanmelden kan via opleidingen@abw.nl of via onze website. Bent u geen klant van ABW en wilt u deelnemen aan de training? Bespreek dan de mogelijkheden.