ABW en STL samen sterk

Geplaatst 28 juli 2021

Al enkele jaren bieden ABW en STL bedrijven in de sector Transport en Logistiek dienstverlening aan op het gebied van verzuimbegeleiding en verzekeringen. Een succesvolle combinatie die nu nog verder verstevigd is door het tekenen van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

Jos Tielemans, manager Relatie & Advies STL: “ABW is voor ons een logische partner. ABW kent de bedrijven en komt bij hen over de vloer. Dat is erg belangrijk in onze sector.” Inmiddels worden tientallen klanten succesvol geholpen bij begeleiding tijdens verzuim en het voorkomen van verzuim. “Wij zijn erg te spreken en horen positieve verhalen over de begeleiding van STL bij verzuim. De snelheid in het proces en de kennis van de sector bij STL sluiten goed aan bij ABW”, aldus Jeroen Meijers, commercieel directeur van ABW.

Naast verzuim in combinatie met STL biedt ABW ook andere oplossingen aan in combinatie met arbodienstverlening. Neem voor meer informatie over de samenwerking met STL of over andere oplossingen contact op met Remco van Leeuwen, specialist Zorg & Inkomen. Mail naar r.van.leeuwen@abw.nl of bel 088 100 26 00.