Tussenpersoon bij verzekering: wat doen wij voor u?

Geplaatst 10 juni 2019

ABW bemiddelt al ruim een kwart eeuw in alle soorten noodzakelijke verzekeringen voor bedrijven in de transport- en logistieke sector en hun medewerkers. Omdat wij deze branche en onze klanten goed kennen, zijn we altijd in staat om het juiste advies te geven. Niet alleen wanneer er wet- en regelgeving verandert, maar ook bij veranderingen in uw eigen bedrijf. Wat doen wij als tussenpersoon nu eigenlijk precies voor u?

De beruchte kleine lettertjes

Als tussenpersoon helpen we u bij het vinden van een verzekering die past bij u en uw bedrijf. Zelf bent u wellicht meer geïnteresseerd in de laagste prijs, maar onze medewerkers letten ook op de polisvoorwaarden, oftewel de beruchte kleine lettertjes. Op basis daarvan weten wij precies welke soorten verzekeringen er zijn en of deze de juiste dekking bieden. Zo weet u zeker dat u geen dubbele kosten heeft en dat u niet onderverzekerd bent. U mag bij ons altijd rekenen op een onafhankelijk advies. ABW is een ongebonden bemiddelaar en heeft geen contracten met verzekeraars om in hun producten te bemiddelen.

Voordeel van een tussenpersoon

Voor u als transportbedrijf is het grote voordeel van een tussenpersoon dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Wij houden van korte communicatielijnen en het snel afhandelen van uw vragen. Bovendien regelen wij alles voor u, van het afsluiten van een verzekering tot het afhandelen van schade.

Daarnaast zorgen we dat we continu op de hoogte zijn van ontwikkelingen in de transport en logistiek, en u weet zelf ook: die ontwikkelingen gaan razendsnel en de regels worden er lang niet altijd eenvoudiger op. En omdat we de sector goed kennen, kunnen wij in de meeste gevallen ook maatwerk leveren. Daarnaast zijn we ook actief op het gebied van preventie. Dit doen wij in samenwerking met Claimless, dat trainingen verzorgt voor u en uw personeel.

Verzekerd op weg met AWB

ABW biedt een compleet aanbod aan verzekeringen voor bedrijven in de transport en logistiek. Voor onderstaande verzekeringen kunt u bij ons terecht:

  • Aansprakelijkheid
  • Bedrijfsongevallen
  • Wagenparkverzekering
  • Zorg en Inkomen
  • Brand- en Bedrijfsschade
  • Transport
  • Werkmaterieel
  • Rechtsbijstand
  • Cyberrisico

Kennismaken met ABW

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of wilt u weten wat ABW voor uw bedrijf kan betekenen? Maak een afspraak met een van onze collega’s en wij komen gaan bij u op bezoek. Neem contact met ons op!