Brand- en Bedrijfsschade

De directe en indirecte financiële gevolgen van een brand en/of bedrijfsschade kunnen hoog oplopen. U wilt er niet aan denken! In de meeste gevallen is de directe schade bij brand, inbraak of bijvoorbeeld vandalisme goed te verzekeren. Helaas krijgt u niet alleen te maken met directe schade. De kosten van de indirecte schade, bijvoorbeeld ontevreden leveranciers, kunnen ook behoorlijk oplopen. Hoe goed bent u verzekerd tegen deze indirecte kosten? 

Verzekeringen voor indirecte kosten
Brand- en bedrijfsschade is natuurlijk bijzonder vervelend. U krijgt vaak met meer indirecte kosten te maken dan u van tevoren verwacht. Deze kosten zijn in veel gevallen niet gedekt door standaard verzekeringen. Bij ABW sluit u een verzekering af waarbij de indirecte kosten wél gedekt worden. Hierbij kan het gaan om de meest uiteenlopende kosten, afhankelijk van de gekozen dekkingen. Zo kunnen de kosten van het verlies van elektronische data, van het inhuren van tijdelijk personeel, van het huren van tijdelijke ruimte of bijvoorbeeld van het stilleggen van uw bedrijf worden gedekt. 

ABW biedt u dus de juiste verzekeringsoplossing op maat die ook de indirecte schade dekken. Uiteraard mag u van ons altijd een transparante polis verwachten. 

Brand- en bedrijfsschadeverzekering op maat
Bij ABW kiest u voor maatwerk. Wij vinden het belangrijk dat de verzekering optimaal bij uw bedrijf, de bedrijfsactiviteiten en de bedrijfsrisico’s past. Afhankelijk van uw specifieke situatie heeft u de keuze uit de volgende verzekeringen en dekkingen:

  • Gebouwenverzekering: voor schade aan uw bedrijfspand
  • Inventaris en goederenverzekering: voor schade aan uw roerende zaken
  • Computer, elektronica en instrumenten: dekt uw apparatuur
  • Reconstructiekosten: voor het opnieuw verzamelen van data
  • Bedrijfsschadeverzekering: voor de vaste kosten en gemiste winst
  • Extra kosten: om uw bedrijf weer op gang te krijgen
  • Milieuschadeverzekering: voor kosten bij milieuverontreiniging