Ondernemer in privé

Als ondernemer krijgt u met totaal andere risico’s te maken dan wanneer u bijvoorbeeld in loondienst bent. Het is aan u om te zorgen voor de nodige verzekeringen, waarbij het vanzelfsprekend belangrijk is dat de dekkingen optimaal zijn afgestemd op uw behoeften. Dit is precies het punt waarop veel ondernemers vastlopen, want wat heeft u precies nodig? Hoe zorgt u we als ondernemer voor dat ook de particuliere risico’s zijn gedekt? ABW is er om u de juiste verzekeringsoplossing te bieden. 

Particuliere risico’s afdichten
Ondernemers vinden het in de regel erg lastig om de juiste verzekeringen te vinden en af te sluiten. Daarnaast hebben zij vaak weinig tijd om alles goed uit te zoeken. Toch is het wel heel belangrijk dat de nodige risico’s, waaronder ook in de particuliere sfeer, goed zijn afgedicht. ABW staat klaar voor ondernemers. In de drukte van uw onderneming zorgt ABW er voor dat uw risico’s in de particuliere sfeer ook zijn afgedicht. Een prettig idee!

Wij denken met u mee
ABW biedt diverse (maatwerk) verzekeringsoplossingen voor ondernemers. Wij nodigen u uit voor een eerste kennismaking. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij al uw specifieke behoeften in kaart brengen en u adviseren op het vlak van verzekeringen. Daarnaast denken wij graag met u mee, zodat u uiteindelijk – samen met ons – het verzekeringspakket samenstelt dat écht optimaal bij uw behoeften past.