Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering is belangrijk voor transportbedrijven, want ook logistieke dienstverleners in het wegtransport krijgen vanzelfsprekend te maken met juridische conflicten. Helaas komen dergelijke conflicten wereldwijd steeds vaker voor. Ook in Nederland wordt hierdoor de behoefte aan deskundige hulp bij geschillen steeds groter. ABW biedt een uitstekende rechtsbijstandverzekering voor particuliere en zakelijke geschillen.

Rechtsbijstandsverzekering voor uw transportbedrijf
Met de ABW rechtsbijstandsverzekering verzekert u uw onderneming van juridische ondersteuning en advies wanneer u hier behoefte aan heeft. Krijgt u te maken met een klant die niet wil betalen, met een leverancier die zich niet aan de afspraken houdt, met problemen rond een arbeidsovereenkomst of bijvoorbeeld met een geschil met de overheid? Dan kunt u een beroep doen op de rechtsbijstandsverzekering van ABW. 

Dekkingen rechtsbijstandsverzekering op maat
De rechtsbijstandsverzekering van ABW voor transportbedrijven is niet standaard. Wij zorgen ervoor dat uw rechtsbijstandsverzekering goed wordt afgestemd op de specifieke behoeften. Maatwerk, dus! U heeft de keuze uit de volgende basisdekkingen:

  • Rechtsbijstand voor motorvoertuigen / verkeersdeelnemers
  • Rechtsbijstand inzake bedrijfsvoering en incasso
  • Rechtsbijstand inzake inkoop
  • Rechtsbijstand inzake verkoop

Vanuit de best passende basisdekking kunnen wij gaan kijken wat u precies nodig heeft. Hierin denken wij natuurlijk graag met u mee, zodat u zeker bent dat uw nieuwe rechtsbijstandsverzekering écht optimaal bij u past. Met een rechtsbijstandsverzekering op maat kiest u voor de juiste dekking en betaalt u niet voor zaken waar u nooit gebruik van zult maken. Dit maakt onze rechtsbijstandsverzekering tot een ideale keuze voor alle transportbedrijven. 

Deskundige hulp bij juridische problemen
Steeds meer bedrijven, waaronder ook transportbedrijven, krijgen te maken met juridische conflicten. Hierbij is het ook steeds vaker nodig om deskundige hulp in te schakelen van een rechtsbijstandsverzekeraar. Met de ABW rechtsbijstandsverzekering ontvangt u de juiste deskundige hulp wanneer u te maken krijgt met juridische problemen. In de meeste gevallen wordt er dus geen geldbedrag uitgekeerd, maar ontvangt u direct de juiste rechtshulp voor uw specifieke situatie. 

Wilt u meer weten over de voordelen, de kosten en de voorwaarden van een rechtsbijstandsverzekering via ABW? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.