Disclaimer

De informatie die we op deze website verstrekken, is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie accuraat en actueel is, maar we kunnen geen garanties geven met betrekking tot de juistheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade die direct of indirect voortvloeit uit jouw gebruik van of vertrouwen op de informatie op deze website.

Let op dat de verstrekte informatie geen juridisch, financieel of professioneel advies vormt en niet moet worden beschouwd als vervanging voor individueel advies. Raadpleeg altijd één van onze medewerkers voor advies over jouw specifieke situatie. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

De links naar externe websites bieden we uitsluitend voor jouw gemak. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of verlies veroorzaakt door het gebruik ervan.

Houd er rekening mee dat alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website eigendom zijn van ABW of zijn opgenomen met toestemming van de relevante eigenaar. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, wijzigen, verspreiden of op enige andere wijze te gebruiken zonder onze schriftelijke toestemming.

We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website en deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Als je vragen of opmerkingen hebt over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via 088 100 26 00 of mail naar info@abw.nl.

Meer weten?

Bel Direct!
+31 (0)88 100 26 00