Eigen rijder

Als zelfstandig transportondernemer doe je iedere dag wat je het liefst doet. Je hebt daarnaast weinig tijd om je bezig te houden met verzekeringen, maar wilt wel goed verzekerd en onbezorgd kunnen ondernemen. Iedere onderneming is uniek, met zijn eigen specialiteiten en klanten. Wij helpen je goed verzekerd op weg door maatwerkoplossingen te bieden die passen bij jouw situatie.

Verzekeringen

Het is belangrijk om je als eigen rijder bewust te zijn van de risico’s die je loopt. Als je schade veroorzaakt, maar ook als je schade oploopt, kunnen de kosten aanzienlijk zijn. Daarom is het belangrijk dat jouw verzekeringen afgestemd zijn op wat je doet. Daar heb je professioneel advies voor nodig. Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen op maat voor de logistieke dienstverlener in het wegtransport. Daarbij vinden we het belangrijk dat je, ongeacht de grootte van jouw onderneming, altijd goed verzekerd bent.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een pakket die bij jouw onderneming past.

Vrachtauto

Bekijken

Oplegger of aanhangwagen

Bekijken

Aansprakelijkheid voor bedrijven

Bekijken

Vervoer van goederen

Bekijken

Opleggers van derden

Bekijken

Zakelijke rechtsbijstand

Bekijken

Ondernemer in privé

Bekijken

Preventie en opleidingen

Voor de kleine transportondernemer bieden we jaarlijks Code 95-opleidingsdagen met open inschrijving aan. Handig als je nog punten nodig hebt voor de verplichte nascholing. Als klant van ABW profiteer je van een gereduceerde prijs. Gedurende het jaar organiseren we verschillende trainingen op diverse locaties in Nederland.

Bekijk welke trainingen gepland staan en meld je aan via onze aanmeldpagina.

Als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe opleidingsdagen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!