Wagenparkverzekering

Waarom je wagenpark verzekeren?

Het wagenpark vormt een belangrijk onderdeel van je onderneming. Voor de continuïteit is het daarom belangrijk dat je bewust bent van de financiële risico's van je wagenpark. Met een wagenparkverzekering verzeker je vrachtwagens, getrokken materieel en bestelauto’s in één verzekering. Sowieso ben je wettelijk verplicht om je met een WA-dekking te verzekeren tegen schade die jouw vrachtwagen veroorzaakt bij iemand anders. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om eigen schade te verzekeren met een (Beperkt) Casco-verzekering. Een goede wagenparkverzekering is onmisbaar.

Wat bieden wij?

Ieder bedrijf is uniek. Dat betekent dat het materieel, de werkzaamheden en de behoeften per onderneming kunnen verschillen. Hier houdt ABW graag rekening mee. Voor iedere situatie hebben wij passende mogelijkheden wanneer het gaat om de dekkingen behorende bij een wagenparkverzekering. Zo kunnen we altijd een verzekering op maat aanbieden voor jouw wagenpark.

Ik wil graag advies

Vul eenvoudig het formulier in en wij zullen je bellen voor meer informatie.

Adviseer mij
24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Bij ABW zijn wij 24 uur bereikbaar voor calamiteiten.

Uitgebreide preventiemogelijkheden

Met onze trainingen beperk en voorkom je schade op jouw wagenpark.

Verzekeringen op maat

Een verzekering die past bij je werkzaamheden.

Schade aan je wagenpark voorkomen

Wij bieden onder andere Code 95-gecertificeerde chauffeurstrainingen aan. Minder schade betekent minder te betalen eigen risico, minder stilstand en minder imagoschade. We helpen je graag om de schadelast en schadekans aanzienlijk te verminderen.

Bekijk de trainingen

Misschien vind je dit ook interessant

Laat je adviseren

Of bel direct met relatiebeheer

Onze medewerkers helpen je graag verder.

+31 (0)88 100 26 40