Overweg met elkaar naar een duurzame toekomst

Bewuste keuzes maken is de eerste stap naar een duurzame toekomst. In een maatschappij waar duurzame voertuigen een steeds snellere opmars maken richting de transportwereld, voel je dat er iets moet veranderen. ABW denkt graag mee om duurzame keuzes te maken, waarbij de continuïteit van jouw bedrijf altijd op één blijft staan.

Nextdriver

ABW denkt niet alleen mee op het gebied van verzekeren. Wij geloven namelijk dat juist preventie de manier is om het verschil te maken. Ook op het gebied van duurzaamheid. Zuiniger en veiliger rijgedrag leidt tot minder kosten. Dat is goed voor onze planeet én voor je portemonnee.

Via trainingen kun je het rijgedrag van je chauffeur verbeteren. Dit kost natuurlijk tijd, maar bij NEXTdriver vind je efficiënte en effectieve trainingen. NEXTdriver maakt gebruik van bestaande data uit het voertuig. Zo ontvangt de chauffeur wekelijks inzicht in het eigen rijgedrag. Daarnaast staat hij of zij via de app in contact met een coach die hem of haar ondersteunt om zuiniger en veiliger te leren rijden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Vitaliteitstrainingen

De gezondheid van je medewerkers staat voorop, maar in de huidige maatschappij wordt veel gevraagd van je chauffeurs. De groeiende werkdruk en het tekort aan personeel zorgen voor een bovengemiddeld verzuimpercentage in de transportsector. ABW vindt het daarom belangrijk om hier extra aandacht aan te besteden.

Dit doen wij door middel van een zestal Code 95-trainingen die zich richten op de vitaliteit van jouw chauffeurs. Vitale chauffeurs hebben meer plezier in hun werk en rijden minder schade. Het gevolg is een lagere schadelast, waardoor je als bedrijf minder kosten maakt.

Al deze trainingen zijn Code 95-gecertificeerd en leveren per training 7 punten op. Om te bepalen welke training geschikt is voor jouw bedrijf, kijken we naar de meest voorkomende oorzaken van verzuim en schade binnen jouw organisatie. Op die manier is de training altijd volledig op jouw situatie afgestemd.
7 Theoriepunten
U19-1
Leefstijl
Duur: 1 dag
Bekijk
7 Theoriepunten
U20-1
Fysieke belasting
Duur: 1 dag
Bekijk
7 Theoriepunten
U15-1
Sociale veiligheid en omgaan met agressie
Duur: 1 dag
Bekijk
7 Theoriepunten
U21-1
EHBO onderweg
Duur: 1 dag
Bekijk
7 Theoriepunten
U45-3
Actualisatie kennis beroepschauffeurs
Duur: 1 dag
Bekijk
7 Praktijkpunten
W02-1
Praktijktraining rijoptimalisatie
Duur: 1 dag
Bekijk

Op de hoogte blijven van duurzame ontwikkelingen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!