Ontdek wat ons uniek maakt

Terug

Wie is ABW?

ABW is een transportgericht bedrijf dat al sinds 1986 gevestigd is in de regio Zuid-Holland. Wij bieden verzekeringsproducten en innovatieve preventieoplossingen aan klanten om bedrijfsmatige risico’s van wegvervoerders en logistieke dienstverleners beheersbaar te maken. Onze missie is om risico’s inzichtelijk te maken en vervolgens samen met klanten op zoek te gaan naar duurzame oplossingen die passen bij de situatie en wensen van de vragende partij. ABW staat voor duurzaamheid, verkeersveiligheid en vitaliteit. We willen klanten ontzorgen, uitdagen en aanzetten tot het maken van bewuste keuzes.
Onze medewerkers vormen de kern van ons bedrijf. Met aandacht voor preventie, heldere communicatie en persoonlijke benadering, maken zij het verschil. Aandacht, duidelijkheid, kennis en passie zijn daarbij onze kernwaarden. Wij hebben persoonlijke en oprechte aandacht voor onze klanten. We zorgen altijd voor duidelijke communicatie. Én we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van verzekeringen en preventie voor de logistieke sector. Onze gedrevenheid, energie, enthousiasme en motivatie helpen ons om jouw doelen te bereiken.

Missie

Wij maken bedrijfsmatige risico’s van wegvervoerders en logistieke dienstverleners inzichtelijk. Vanuit duurzame oplossingen gaan we vervolgens samen op zoek naar de beste manier om die risico’s te voorkomen of beperken. Zo komen we altijd tot een oplossing die past bij de situatie en wensen van de vragende partij. Dat is hoe wij onze missie vervullen.

Visie

Ondernemen betekent risico lopen. Het inzichtelijk maken en beperken van deze risico’s vraagt om meer dan verzekeringen alleen. Daarom staat ABW voor duurzaamheid, verkeersveiligheid en vitaliteit. Dit zijn belangrijke onderwerpen waarin we vanuit onze expertise willen ontzorgen, uitdagen en aanzetten tot het maken van bewuste keuzes.

Daarbij zijn onze medewerkers de kern van wat we doen en wie we zijn. Zij weten wat er speelt en maken het verschil met hun aandacht voor preventie, heldere communicatie en persoonlijke benadering.

Onze kernwaarden

Aandacht

Ontzorgen begint met persoonlijke en oprechte aandacht. Juist in een wereld waarin alles steeds meer wordt geautomatiseerd. In gesprek gaan en luisteren; alleen op die manier kom je erachter wat voor de ander echt belangrijk is en kun je hem of haar verder op weg helpen. Niet eenmalig, maar elke keer als een van beide partijen daar behoefte aan heeft.

Kennis

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties. Door onze focus op wegvervoerders en logistieke dienstverleners weten we wat er in de sector speelt en waar we het over hebben.

Duidelijk

Wat we zeggen, is wat we doen. Dat moet zo duidelijk mogelijk zijn. Klare taal, zodat we jou zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Passie

Gedrevenheid, energie, enthousiasme en motivatie. Uit die eigenschappen halen wij het lef om te dromen en te doen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

+31 (0)88 100 26 00 info@abw.nl