Zakelijk

ABW is specialist in verzekering voor de logistieke sector. Maar ook als jouw bedrijf niet binnen de logistieke sector actief is, kunnen we je van dienst zijn. ABW heeft in zijn klantenbestand diverse tevreden klanten die niet gerelateerd zijn aan transport en logistiek. Wij denken graag met je mee over de risico's die je met je onderneming loopt en hoe we deze kunnen beperken.

Wat bieden wij?

Voor iedere ondernemer is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Of het nu gaat om een aansprakelijkheids-, brand- of bedrijfsschadeverzekering, een goede verzekering geeft rust en zekerheid. Deze verzekeringen moeten aansluiten bij jouw werkzaamheden. Een accountant heeft te maken met heel andere risico's dan een klusbedrijf. Natuurlijk zijn er meer verzekeringen die specifiek voor jouw bedrijf belangrijk kunnen zijn. Bij ABW denken we graag met je mee. Wij gaan op zoek naar de best passende verzekeringen voor jouw onderneming.

Zakelijk én privé verzekerd

Als ondernemer bij ons verzekerd? Dan kunnen we je natuurlijk ook helpen bij je privéverzekeringen. We gaan dan eerst in gesprek om jouw situatie in kaart te brengen. Zo kunnen wij de financiële risico's die jij privé loopt verzekeren, net als bijvoorbeeld je woonhuis of privéauto. Zo kan jij je volledig focussen op het ondernemen.

Heb je vragen?