Een op maat gemaakt schadepreventieplan voor Kleijn Transport

Geplaatst 13 April 2022

ABW heeft samen met Kleijn Transport uit Alblasserdam een schadepreventieplan ontwikkeld waarbij alle chauffeurs een schadepreventie training krijgen. Voor de Nederlandse chauffeurs gebeurt dit vanuit de code 95. Voor de Duitse vestigingen is voor de Duitse en Roemeense chauffeurs een aangepast programma ontwikkeld.
Veiligheid voor de chauffeurs staat bij Kleijn Transport voorop. Hier wordt al rekening mee gehouden bij de aanschaf van nieuw materiaal, het geven van instructies , de planning en nu ook de scholing. Alle chauffeurs ontvangen een schadepreventietraining die door ABW voor dat doel ontwikkeld is en in diverse talen beschikbaar is. Zowel de schades als de schadeoorzaken worden samen met de chauffeurs doorgenomen, waarbij op een interactieve manier wordt gekeken hoe schades te voorkomen zijn. Tevens wordt het invullen van het schadeformulier klassikaal toegelicht, zodat een eventuele schade makkelijker en beter afgehandeld kan worden.

De eerste groep Roemeense chauffeurs van de Duitse vestiging van Kleijn Transport in Lübeck heeft de training met groot enthousiasme doorlopen. Alle andere chauffeurs in Nederland en Duitsland zijn inmiddels ingepland.

Over Kleijn Transport

Kleijn Transport heeft met de Duitse vestigingen van Klaus Kamman Transport samen ruim 200 chauffeurs in dienst. Vanuit de diverse vestigingen worden voor diverse opdrachtgevers container- en trailertransporten door geheel Europa aangeboden. Naast kwaliteit in materieel wordt er geïnvesteerd in de kwaliteit van de chauffeurs. Veiligheid staat altijd voorop. Al meer dan 50 jaar is Kleijn Transport toonaangevend in transport met langlopende contracten en tevreden klanten.

ABW Preventie en Opleidingen

ABW Preventie en Opleidingen houdt zich uitsluitend bezig houdt met schadepreventie, waarbij chauffeursopleidingen één van de mogelijkheden is.  Door schades voor klanten te analyseren, kunnen samen met de klant oplossingen worden geboden. Dit kan gaan van chauffeursopleidingen tot (rijstijl)coaching en het bespreken van technische mogelijkheden.

Heeft u ook interesse in schadepreventie of chauffeurstrainingen neem dan contact op: opleidingen@abw.nl

Bel ons direct!

+31 (0)88 100 26 00