Functioneel applicatiebeheerder

Terug

32-uur
40-uur
MBO
HBO
Voel jij passie bij innovatie en het aanbrengen van verbeteringen in de organisatie? Vind je het leuk te werken in de verzekeringsbranche en heb je oog voor verbeteringen op het gebied van ICT? Ben je in staat om applicaties en proceswijzigingen te implementeren en collega’s hierin mee te nemen? Solliciteer dan direct!

Waarom een functioneel applicatiebeheerder?

ABW is een groeiend bedrijf; met deze groei is het noodzakelijk klantgerichte processen, maar ook interne processen, verder te optimaliseren. Diverse automatiseringsapplicaties helpen daarbij. De Functioneel applicatiebeheerder gaat helpen deze applicaties te implementeren en te documenteren waar nodig.

Wat ga je doen?

Vanuit een duidelijke ICT-architectuur beheer je de functionaliteiten van de diverse (standaard)applicaties die verbonden zijn met de verzekeringsapplicatie CCS-Level. Je weet wat de toegevoegde waarde is van deze applicaties. Je blinkt uit in het overbrengen van deze toegevoegde waarde naar de organisatie. Dit doe je projectmatig, met gevoel voor processen en met een doel voor ogen. Je bent kritisch en je neemt het voortouw om collega’s mee te nemen in een verandering.

Naast een actieve rol op implementatie heb je ook een beheerrol ten aanzien van het ICT- en telefonienetwerk. Je acteert op afwijkingen en je documenteert wanneer nodig releasewijzigingen.

De functionaris werkt in een team met en onder regie van de senior ICT Specialist. Voor jou kan het heel goed een startfunctie zijn in de ICT van de verzekeringsbranche.

Wat vragen wij van jou?

 • Hbo-werk- en -denkniveau;
 • Pro-actief en leergierig;
 • Analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • Ervaring en/of kundig met project- en procesgericht werken;
 • Organisatie- en planningsvaardigheden;
 • Affiniteit met ICT-applicaties;
 • Resultaatgericht;
 • Zowel zelfstandig kunnen werken alsook teamspeler zijn;                          
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
 • Minimaal een dienstverband van 32 uur.


Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende baan met marktconform salaris (incl. 13e maand);
 • Diverse werknemersverzekeringen en een door ABW betaalde pensioenpremie;
 • Thuiswerkmogelijkheden (in overleg met je leidinggevende);
 • Wij ondersteunen studies en opleidingen omdat wij belang hechten aan persoonlijke ontwikkeling.

Kortom: Ben jij procesgericht met een passie voor leren en verbeteren? En voel jij je happy bij innovatietrajecten gerelateerd aan ICT? Solliciteer dan direct op de functie Junior Functioneel applicatiebeheerder ICT binnen ABW! Heb je overigens nog onvoldoende ervaring, maar heb je wel ambitie voor de functie, schroom dan niet om te reageren.

Wie is ABW?

ABW is een verzekeringsmakelaar voor wegvervoerders en logistiek dienstverleners. Daarnaast ondersteunen wij wegtransporteurs met advies op het gebied van schadepreventie en het bieden van trainingen.

ABW is gevestigd in Dordrecht, bestaat sinds 1986 en telt meer dan 35 medewerkers. ABW steunt op een bemiddelingsbedrijf met een volwaardige portefeuille aan klanten. Naast ABW Verzekeringen is er een eigen volmachtbedrijf dat oplossingen biedt voor ABW Verzekeringen en andere subagenten.

Solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer via onderstaand formulier. Wil je meer informatie over deze functie? Gerard Zuijderwijk, Hoofd Volmacht, vertelt je er graag meer over. Zijn telefoonnummer is 06-13621435.

Sollicitatieformulier

Meer weten?

Bel Direct!
+31 (0)88 100 26 00