Junior administratief medewerker polisadministratie / Acceptant volmacht

Terug

MBO
WFT
40-uur
32-uur
Wil jij een mooi vak leren? Een vak waarin je met mensen werkt en diversiteit hebt in je werk? Als junior administratief medewerker polisadministratie behandel je voornamelijk binnengekomen aanvragen voor het afsluiten van een verzekering alsmede administratieve afhandeling van polissen. Dat wil zeggen dat je gegevens administratief verwerkt en aanspreekpunt bent voor collega’s en relaties. 

Wij sluiten en behandelen allerlei soorten polissen voor onze relaties. Denk aan: (vracht-) autoverzekeringen, brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen, maar ook verzuimverzekeringen etc.  

Onze relaties bestaan voornamelijk uit transportbedrijven. De klant staat centraal in onze branche en wij leveren als transportspecialist vaak maatwerk. 

Bij ABW kom je te werken in een mensgerichte organisatie waarin volop mogelijkheden zijn om door te groeien. 

Aanbod ABW         

 • Vanzelfsprekend een marktconform salaris.
 • Wij bieden diverse werknemersverzekeringen aan en betalen jouw pensioenpremie.
 • Er zijn mogelijkheden voor gedeeltelijk thuiswerken (max. 40% van totale werktijd, start na inwerkperiode van minimaal 3 maanden).
 • Je krijgt van ons een thuiswerkvergoeding.
 • Wij willen je echt alle kneepjes van het vak leren en investeren dus graag veel in jouw ontwikkeling. Dat betekent natuurlijk ook dat wij jouw opleidingskosten betalen.
 • We zijn een bedrijf in ontwikkeling en dat betekent dat er ook altijd doorgroeimogelijkheden zijn.
 • Onze werklocatie is momenteel in Dordrecht, maar wij zullen in de loop van het jaar gaan verhuizen naar een andere locatie in Sliedrecht. Dit betekent dat je op een gloednieuw ingericht kantoor komt te werken, tegenover het station van Sliedrecht.
 • Uiteraard krijg je bij ons een laptop tot je beschikking.
 • Wij werken standaard met een 13e maand uitkering.

Waarom iemand nodig?

Met het oog op de toekomst willen wij ons team uitbreiden met iemand die bereid is om zich te ontwikkelen in het werk van een administratief medewerker polisadministratie/acceptant volmacht. 

Takenpakket

Als junior medewerker polisadministratie ben je dus voornamelijk bezig met het beoordelen, accepteren en verwerken van verzekeringen inclusief de daarbij behorende facturatie en verzending. Je verzorgt naverrekeningen en legt relatie- en verzekeringsgegevens op de juiste wijze vast. 

Je werkt in het administratiesysteem Level (CCS) en voor de verwerking werken wij met DDI (robot welke ondersteunt bij het verwerken van documenten).

Kortom, je hebt een divers takenpakket en veel verschillende contacten. 

Wat vragen we van jou?

 • MBO werk- en denkniveau
 • WFT basis op zak of in elk geval bereid om deze binnen 1 jaar te halen
 • Leergierigheid: Bereidheid om je verder te specialiseren en aanvullende vakcursussen te volgen
 • Competenties die we zoeken in aansluiting: Klantvriendelijk – teamspeler/verbinder – communicatief vaardig – analytisch inzicht- accuraat

Solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden? Vul dan online onderstaand formulier in. Wil jij graag meer informatie over deze functie? Stuur dan een Whatsapp of bel naar Gerard Zuijderwijk, hoofd volmacht. Zijn nummer is 06-1362 1435. Mailen mag natuurlijk ook. Dat kan via personeelszaken@abw.nl. 

Wil je liever eens langskomen? Dan ben je van harte welkom!

Sollicitatieformulier

Meer weten?

Bel Direct!
+31 (0)88 100 26 00