Oplegger- of aanhangwagenverzekering

Waarom een oplegger of aanhangwagen verzekeren?

Heb je een eigen oplegger of aanhangwagen? Dan loop je helaas ook risico op schade. Bijvoorbeeld door een ongeluk, diefstal of een opengebroken trailer. Met een oplegger- of aanhangwagenverzekering kun je deze schade verzekeren. Huur of leen je een trailer? Ook dan ben je op dat moment verantwoordelijk voor schade aan deze trailer. Gelukkig kun je ook dit risico verzekeren.

Een verzekering met een dekking die bij jou past.

Een trailer kan veel waarde met zich meebrengen en schade aan de trailer kan daardoor hoog oplopen. Je kunt je voor deze schade verzekeren door middel van een Beperkt Casco- of een Volledige Casco-dekking. Een gehuurde of geleende trailer kun je verzekeren door middel van een CTA-verzekering. Wij adviseren je graag welke verzekering en dekking bij jou past.

Ik wil graag advies

Vul eenvoudig het formulier in en wij zullen je bellen voor meer informatie.

Adviseer mij
24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Bij ABW zijn wij 24 uur bereikbaar voor calamiteiten.

Code 95

Voorkom of beperk schade met onze Code 95 trainingen met open inschrijving.

Verzekering op maat

Een verzekering die past bij jouw bedrijfsactiviteiten.

Schade aan je materieel voorkomen.

Wij bieden code 95 gecertificeerde chauffeurstrainingen aan. Minder schades betekent minder te betalen eigen risico’s, minder stilstand door schade en minder imagoschade. We helpen je graag om de schadelast en schadekans aanzienlijk te verminderen. Voor de eigen rijder organiseren wij een aantal keer per jaar een code 95 training op basis van open inschrijving.

Bekijk de trainingen

Misschien vind je dit ook interessant

Veelgestelde vragen

Heeft mijn oplegger of aanhangwagen een WA-verzekering nodig?
Het WA risico van de oplegger of aanhangwagen is geregeld op de WA verzekering van het trekkende voertuig. Daarom wordt er voor de oplegger of aanhanger geen groene kaart afgegeven. In sommige “groene kaart” landen wordt er wél om een groene kaart van de oplegger/aanhangwagen gevraagd. Onze adviseurs zitten klaar om je te voorzien van een advies, afgestemd op jouw werkzaamheden.
Moet ik een gehuurde of geleende oplegger verzekeren?
Huur of leen je voor korte tijd materiaal van derden, dan ben je altijd aansprakelijk voor schade of verlies. Met een C.T.A.-verzekering verzeker je schade aan de oplegger, aanhangwagen en/of een container van derden.  Wij adviseren je graag welke dekking voor jou het beste is.

Laat je adviseren

Of bel direct met relatiebeheer

Onze medewerkers helpen je graag verder.

+31 (0)88 100 26 40