Stage verzekeringstechniek

Terug

MBO
Wil jij een leerzame en uitdagende stage en wil je je kennis en vaardigheden toetsen in de praktijk? Dan ben je bij ABW Verzekeringen aan het goede adres. Verzekeringen zeg je? Dat is niet zo spetterend toch!? Na je stage kijk je daar wel anders tegenaan.

Deze stage is voor mbo-studenten die via een meewerkstage werkervaring op willen doen in de verzekeringsbranche. Het verwerken en beheren van polissen staat voorop. Je leert omgaan met verschillende applicaties en je krijgt een inkijk hoe een verzekering aan een klant tot stand komt.

Zoek jij een meewerkstage waarbij je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan ben je bij ABW aan het goede adres! Tijdens jouw stage leren wij graag van jouw frisse en vernieuwende blik.

Over ABW

ABW is een bijzonder verzekeringskantoor. Vanaf de oprichting in 1986 focust ABW zich op transport, met een kantoor gevestigd in Dordrecht. Inmiddels werken er 35 medewerkers aan een regelmatige groei van het bedrijf.

ABW is een organisatie in de financiële dienstverlening en volop in ontwikkeling. Recent is de positionering van het bedrijf herijkt. Het biedt ruimte om ‘het verhaal van ABW’ in de praktijk te brengen richting onze doelgroepen. Kansen zijn er om het merk ABW verder uit te bouwen, zowel intern als extern.

Hoe kom je aan een stageplaats?

Als je stage wilt lopen bij ABW Verzekeringen neem je contact op met Gerard Zuijderwijk, zodat je samen met hem naar de mogelijkheden kunt kijken. Je kunt Gerard bereiken via g.zuijderwijk@abw.nl of bel 06 13 62 14 35.

Sollicitatieformulier

Meer weten?

Bel Direct!
+31 (0)88 100 26 00