Traineeship

Terug

HBO
40-uur
Je bent net afgestudeerd en je weet wat je wel en wat je niet wilt. Sowieso zoek je een baan waarin je kunt ontdekken waar je talent en je hart liggen. Waar je in korte tijd veel ervaring opdoet en een vliegende start van je carrière kunt maken. Deze plek vind je bij ABW Verzekeringen. Je ontwikkelt je eerst in de breedte en daarna ga je in jouw interessege­bied meer ervaringen opdoen, bijvoorbeeld in commerciële advisering, verzekeringstechniek of schadebehandeling.

Volop mogelijkheden

Een aantal bouwstenen van het traineeship staan natuurlijk vast. Maar het overgrote deel bepalen we na onze kennismaking. Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij ABW. Zo start de ene trainee aan de commerciële kant en kiest een ander juist voor een specialisme. Zo krijg je heel concreet inzicht in onze werk­zaamheden en bedrijfscultuur.

Wie is ABW?

ABW is een verzekeringsmakelaar voor wegvervoerders en logistiek dienstverleners. Daarnaast ondersteunen wij wegtransporteurs met advies op het gebied van schadepreventie en het bieden van trainingen.

ABW is gevestigd in Dordrecht, bestaat sinds 1986 en telt meer dan 35 medewerkers. ABW steunt op een bemiddelingsbedrijf met een volwaardige portefeuille aan klanten. Naast ABW Verzekeringen is er een eigen volmachtbedrijf dat oplossingen biedt voor ABW Verzekeringen en andere subagenten.

Het traineeprogramma bij ABW

Een traineeship bij ABW duurt gemiddeld twee jaar, waarbij je 40 uur per week aan de slag gaat. Tijdens het traineeship stellen we eigen inbreng op prijs. Dit biedt voor jou volop mogelijkheden. Bovendien staan groei en ontwikkeling voorop. Denk daarbij aan trainingen, projecten en coaching. Binnen twee jaar stroom je door naar een functie die bij je past.

Hebben we een match?

  • Je bent een starter op de arbeidsmarkt, leergierig, affiniteit voor financiële dienstverlening en ambitieus;
  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding;
  • Je bent een teamspeler, maar kunt ook zelfstandig werken;
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.


Nieuwsgierig?

Wil jij je persoonlijk ontwikkelen, lijkt het je leuk dit in de verzekeringsbranche te doen en ben je op zoek naar uitdaging? Twijfel niet en neem contact op met Jeroen Meijers, commercieel directeur (06-53613120).

Direct reageren kan via onderstaand formulier. Een persoonlijke kennismaking lijkt ons leuk! We horen graag over jouw ambities, laten je kennismaken met de organisatie en vertellen wat ABW te bieden heeft.

Sollicitatieformulier

Meer weten?

Bel Direct!
+31 (0)88 100 26 00