Chauffeur geconditioneerd vervoer

Terug

Over deze training

Vervoer jij als chauffeur producten die kunnen bederven? Dan krijg je te maken met steeds strengere eisen vanuit de overheid. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je zorgt dat de kwaliteit van deze producten goed blijft. Dit kun je leren tijdens de training ‘chauffeur geconditoneerd vervoer’.

Training aanvragen

Vul eenvoudig het formulier in en wij zullen je bellen voor meer informatie.
Kenmerken van de training
  • Aantal nascholingspunten: 7 theoriepunten
  • Maximaal aantal deelnemers: 20 deelnemers
  • Duur van de training: 1 dag
  • CCV-code: U10-1

Doel van de training

Deze training leert chauffeurs over de eisen die worden gesteld aan dit soort vervoer. Ze leren over de eisen die in de wet staan, maar ook over de producten die ze vervoeren. Ook leren de chauffeurs hoe ze op de juiste manier kunnen laden, hoe ze moeten omgaan met hygiëne, hoe de koelmachine werkt en wat ze moeten doen bij storingen. De training gaat niet alleen over de theorie, maar laat ook zien hoe de chauffeurs dit in de praktijk kunnen gebruiken.

Waarom bij ABW?

Naast de genoemde onderwerpen die tijdens de training aan bod komen, is deze ook verder uit te breiden met de modules HACCP en GDP. HACCP is een systeem voor het controleren van de mogelijke gevaren bij producten die kunnen bederven. GDP is een richtlijn om de kwaliteit van deze producten goed te houden en te verbeteren.

Contactformulier

Neem contact op met Preventie & Opleidingen

Onze medewerkers voorzien je graag van meer informatie.

+31 (0)88 100 26 30