EHBO onderweg

Terug

Als chauffeur ben je dagelijks onderweg. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Bijvoorbeeld bij het laden en lossen, of bij een ongeluk op de weg. Dan is het fijn om te weten wat je in zo’n situatie het best kunt doen. Zo breng je jezelf niet onnodig in gevaar en kun je anderen én jezelf helpen als dit nodig is.

Training aanvragen

Vul eenvoudig het formulier in en wij zullen je bellen voor meer informatie.
Kenmerken van de training
  • Aantal nascholingspunten: 7 theoriepunten
  • Maximaal aantal deelnemers: 16 deelnemers
  • Duur van de training: 1 dag
  • CCV-code: U21-1

Doel van de training

De training ‘EHBO onderweg’ leert de chauffeurs hoe ze onderweg eerste hulp kunnen bieden aan anderen. Ook leren ze om zichzelf te verbinden als dit nodig is. Reanimatie is een onderdeel van de training. 

Tijdens een afwisselende en leerzame dag bespreken én beoefenen we alle aspecten van eerste hulp. Denk bijvoorbeeld aan reanimeren, een verband aanleggen en gevaarlijke situaties herkennen.

Waarom bij ABW?

De trainers van ABW hebben ervaring en kennen de praktijk. Zij richten zich tijdens de training op de mogelijke ongelukken die chauffeurs tijdens hun werk kunnen overkomen. De chauffeur kan deze kennis natuurlijk ook goed gebruiken in zijn of haar privéleven.

Contactformulier

Neem contact op met Preventie & Opleidingen

Onze medewerkers voorzien je graag van meer informatie.

+31 (0)88 100 26 30