Lading zekeren

Terug

Over deze training

Als chauffeur vervoer je elke dag lading. Meestal is deze lading elke dag anders. Wat altijd belangrijk is, is dat de lading goed gezekerd is. Elk jaar gebeuren er ongelukken omdat dit niet goed gebeurt. Dat leidt tot gevaarlijke situaties en soms veel schade. In deze training leer je hoe je de lading altijd goed zekert, zodat je ongelukken kunt voorkomen.

Training aanvragen

Vul eenvoudig het formulier in en wij zullen je bellen voor meer informatie.

Specificaties

  • Aantal nascholingspunten: 7 theoriepunten
  • Max aantal deelnemers: 16 cursisten
  • Duur van de training: 1 dag
  • CCV code: U03-1

Doel van de training

De training ‘Ladingzekering’ leert chauffeurs over de regels over het zekeren van lading. Ook leren ze om te gaan met alle mogelijke middelen hiervoor. Zo voorkomen we dat chauffeurs lading verliezen en schade veroorzaken. 

De training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Chauffeurs leren hoe ze lading zekeren en waarom ze dit moeten doen. Ze leren op een makkelijke manier om ook de moeilijkste voorwerpen te zekeren.

Waarom bij ABW?

De trainers van ABW zijn specialist in het zekeren van lading. Ze kennen de Europese regels, maar ook de regels in andere landen. Deze theorie zetten ze tijdens de training om in praktijk. Dat doen ze op een makkelijke manier, dus zonder ingewikkelde rekensommen. Daarbij is het belangrijk dat chauffeurs zelf aan de slag gaan.

Contactformulier

Neem contact op met Preventie & Opleidingen

Onze medewerkers voorzien je graag van meer informatie.

+31 (0)88 100 26 30