Veiligheidstraining

Terug

Een training op maat

ABW heeft een speciaal dagprogramma ontwikkeld voor chauffeurs met een buitenlandse nationaliteit. Deze training is afgestemd op de schadecijfers van het bedrijf. Tijdens de sessie worden de oorzaken van schade en de rol van de chauffeur uitvoerig besproken. Na afloop van de training is de chauffeur goed geïnformeerd over de voornaamste oorzaken van schade en beschikt hij over de kennis om schade te voorkomen.

Training aanvragen

Vul eenvoudig het formulier in en wij zullen je bellen voor meer informatie.

Kenmerken

  • Aantal nascholingspunten: geen
  • Maximaal aantal deelnemers: in overleg
  • Duur van de training: 1 of 2 dagdelen

Hoe ziet de dag eruit?

De ochtend start met een theoretisch gedeelte, waarin onderwerpen zoals het invullen van een schadeformulier en een verkeerskennisquiz worden behandeld. Vervolgens wordt overgegaan naar de praktijk, waar deelnemers hun rijvaardigheden kunnen oefenen met hun eigen auto op het terrein. Hierbij ligt de nadruk op het verbeteren van manoeuvreervaardigheden, aangezien dit vaak de bron is van veel schades. Door middel van eenvoudige maar effectieve oefeningen streven we ernaar de chauffeurskwaliteit te verhogen en de schadelast te verminderen.

Waarom bij ABW?

ABW beschikt over uitgebreide ervaring in het trainen van chauffeurs met diverse nationaliteiten. Deze training wordt aangeboden in zowel het Engels als het Duits en kan op elke gewenste locatie worden verzorgd. De deelnemers tonen grote waardering voor deze training en geven deze positieve beoordelingen. Bovendien heeft de training een bewezen resultaat in het verminderen van de frequentie van schadegevallen.

Contactformulier

Neem contact op met Preventie & Opleidingen

Onze medewerkers voorzien je graag van meer informatie.

+31 (0)88 100 26 30