Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Waarom arbeidsongeschiktheid verzekeren?

Als zelfstandige heb je geen recht op sociale voorzieningen, zoals je dat als werknemer wel hebt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen inkomen, ook als je door persoonlijke omstandigheden onverhoopt even niet kunt werken. Dit kan erg vervelend zijn in het geval van ziekte, invaliditeit of een ongeval. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt ervoor dat jij, ook als je tijdelijk niet kunt werken, verzekerd bent van een inkomen.

Wat doen wij?

Wij komen bij je langs en brengen jouw situatie en wensen in kaart. Hier stellen wij een overzichtelijk rapport van op. Zo krijg jij inzicht in jouw financiële situatie en worden de risico's zichtbaar. Op basis van dit rapport brengen wij een advies op maat uit. Daarnaast gaan we op zoek naar de best passende verzekering, inclusief diensten op het gebied van preventie en de best mogelijke begeleiding wanneer je onverhoopt arbeidsongeschikt wordt.

Ik wil graag advies

Vul eenvoudig het formulier in en wij zullen je bellen voor meer informatie.

Adviseer mij
Verzekering op maat

Wij stemmen de verzekering of op jouw behoeften.

Uitgebreide rapportage

Je krijgt een uitgebreid analyserapport over jouw situatie.

Al je verzekeringen onder één dak

Je zakelijke én particuliere verzekeringen bij ABW.

Misschien vind je dit ook interessant

Veelgestelde vragen

Is een arbeidsongeschiktheidsverzekering verplicht?
Nee, een arbeidsongeschiktheidsverzekering is nog niet verplicht. Wel raden wij je als ondernemer sterk aan om deze verzekering te overwegen.

Laat je adviseren

Of bel direct met relatiebeheer

Onze medewerkers helpen je graag verder.

+31 (0)88 100 26 40