Transportverzekering

Waarom een transportverzekering?

Voor vervoer in binnen- en buitenland is geen enkele standaard verzekering afdoende. Je wil kunnen rekenen op een verzekering die écht bij je activiteiten past. Het vervoeren van een lading brengt altijd de nodige risico’s met zich mee. Tijdens het vervoer kan de lading gestolen worden of beschadigd raken. Als transporteur ben je, afhankelijk van de vervoerscondities, beperkt aansprakelijk voor de schade aan de lading. Deze beperking wordt in de rechtspraak steeds vaker opgeheven, zeker in het buitenland. Dit betekent dat je eigenlijk niet zonder goede transportverzekering kunt. ABW biedt een veelzijdigheid aan dekkingen voor bedrijfsspecifieke vervoersscenario’s.

Wat bieden wij?

ABW wil ervoor zorgen dat iedere dienstverlener in de logistieke sector met een gerust hart de weg op kan. Daarom bieden wij veel mogelijkheden wanneer het om transportverzekeringen gaat. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om eigen vervoer of vervoer voor derden, wij gaan op zoek naar de best passende verzekering.

Ik wil graag advies

Vul eenvoudig het formulier in en wij zullen je bellen voor meer informatie.

Adviseer mij
Code 95

Voorkom of beperk schade tijdens transport met onze code 95 ladingzekeren.

Een verzekering op maat

Een transportverzekering die past bij jouw bedrijf.

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Bij ABW zijn wij 24 uur bereikbaar voor calamiteiten.

Schade aan tijdens transport voorkomen.

Wij bieden code 95 gecertificeerde chauffeurstrainingen aan. Minder schades betekent minder te betalen eigen risico’s, minder stilstand door schade en minder imagoschade. We helpen je graag om de schadelast en schadekans aanzienlijk te verminderen. Daarom bieden wij de code 95 training ‘Lading zekeren’. Zo verminder je de kans op schade tijdens het vervoer.

Bekijk de trainingen

Misschien vind je dit ook interessant

Laat je adviseren

Of bel direct met relatiebeheer

Onze medewerkers helpen je graag verder.

+31 (0)88 100 26 40