Vrachtautoverzekering

Waarom je vrachtauto verzekeren?

Als Eigen Rijder ben je natuurlijk erg zuinig op je vrachtauto. Je probeert het risico op schade altijd zo klein mogelijk te houden. Helaas heb je niet altijd invloed op de situatie en een ongeluk zit in een klein hoekje. De kosten kunnen dan hoog oplopen. Met een WA-verzekering verzeker je jouw vrachtwagen voor schade aan anderen. Dit ben je verplicht. Je kunt daarnaast ook schade aan je eigen vrachtwagen verzekeren met een (Beperkt) Casco-dekking.

Wat bieden wij?

Een schade aan of door je vrachtauto kan behoorlijk in de papieren lopen. ABW zorgt ervoor dat iedere transportondernemer onbezorgd de weg op kan met zijn of haar vrachtauto. Wij gaan op zoek naar de best passende verzekering voor jouw vrachtauto('s). Daarbij gaat het in ons advies altijd om de beste prijs-/ kwaliteitverhouding.

Ik wil graag advies

Vul eenvoudig het formulier in en wij zullen je bellen voor meer informatie.

Adviseer mij
24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Bij ABW zijn wij 24 uur bereikbaar voor calamiteiten.

Een verzekering op maat

Een vrachtautoverzekering met de beste prijs- kwaliteit verhouding.

Code 95

Jaarlijks organiseren wij verschillende code-95 dagen met open inschrijving.

Schade aan je materieel voorkomen.

Wij bieden code 95 gecertificeerde chauffeurstrainingen aan. Minder schades betekent minder te betalen eigen risico’s, minder stilstand door schade en minder imagoschade. We helpen je graag om de schadelast en schadekans aanzienlijk te verminderen. Voor de eigen rijder organiseren wij een aantal keer per jaar een code 95 training op basis van open inschrijving.

Bekijk de trainingen

Misschien vind je dit ook interessant

Laat je adviseren

Of bel direct met relatiebeheer

Onze medewerkers helpen je graag verder.

+31 (0)88 100 26 40