Wagenparkverzekering

Een wagenparkverzekering is een absolute must voor transportbedrijven. Waar zou u zijn zonder uw wagenpark? Het wagenpark is de sleutel tot uw succes en vormt een zeer belangrijk onderdeel van uw onderneming. Dit betekent dat een goede wagenparkverzekering echt onmisbaar is. Deze wagenparkverzekering vindt u bij ABW. Naast flexibele wagenparkverzekeringen hebben wij ook een professioneel schadebehandelingsteam en bieden wij code 95 gecertificeerde chauffeurstrainingen. 

Wagenparkverzekering op maat
Transportbedrijven vallen allemaal onder dezelfde noemer, maar zijn zeker niet allemaal hetzelfde. Integendeel! Ieder bedrijf is uniek en dit betekent dat de werkzaamheden en behoeften van transportbedrijven ook per onderneming anders zijn. Hier houdt ABW graag rekening mee door een wagenparkverzekering op maat te bieden. Zo zorgen wij ervoor dat uw transportbedrijf de verzekering geniet die optimaal bij het wagenpark past. Veranderen uw behoeften? Dan denken wij graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw wagenparkverzekering op de juiste wijze mee verandert. 

Vormgeving van de wagenparkverzekering
Binnen de wagenparkverzekering van ABW kunnen diverse objecten worden verzekerd. U verzekert via ons de volgende objecten binnen uw wagenpark:

  • Vrachtwagen
  • Getrokken materieel
  • Bestelauto

De dekkingen van onze wagenparkverzekeringen zijn niet gelijk. Deze stemmen wij namelijk af op basis van uw behoeften. Wij bieden dan ook diverse mogelijkheden wanneer het gaat om de dekkingen bij een wagenparkverzekering. 

Hierbij kunt u onder meer denken aan:

  • Wettelijke aansprakelijkheid (eventueel inclusief werkrisico)
  • WA gevaarlijke stoffen
  • Volledig casco, beperkt casco
  • Schadeverzekering inzittenden
  • Rechtsbijstand motorrijtuig

Schadebeheer door ABW
Schade is natuurlijk bijzonder vervelend. Er zijn schadegevallen die relatief eenvoudig zijn en daarmee ook gemakkelijk op te lossen. Maar u kunt ook te maken krijgen met een complex schadegeval. In dit geval kunt u rekenen op ons ervaren schadebehandelingsteam, bestaande uit professionals die speciaal zijn opgeleid om u en uw chauffeurs zo goed mogelijk bij te staan. Dit geldt niet alleen wanneer u te maken krijgt met complexe schadegevallen, maar ook wanneer het gaat om opgelopen verkeerstrauma’s. 

Trainingen om schade te voorkomen
Schade doet uw bedrijf geen goed. U heeft niet alleen te maken met de schade aan een voertuig, maar mogelijk ook met schade aan de lading. Daarnaast komt het vervoer stil te liggen en tijd is geld. Uiteindelijk wilt u er alles aan doen om schades bij uw transportbedrijf te voorkomen. Hierin bieden wij ook de nodige hulp en ondersteuning aan, zodat de frequentie en de omvang van schades zo ver mogelijk teruggedrongen kunnen worden. Wij bieden code 95 gecertificeerde chauffeurstrainingen aan. Minder schades betekent minder te betalen eigen risico’s, minder schade door stilstand en minder imagoschade. We helpen u graag om de schadelast en schadekans voor uw bedrijf aanzienlijk te verminderen.

Heeft u interesse in een wagenparkverzekering op maat, wilt u meer weten over schadebeheer door ABW of bent u benieuwd naar de chauffeurstrainingen? Neemt u dan gerust contact met ons op. 

Verzekeringskaart
Wat is wel en wat is niet verzekerd? Wat wordt er vergoed? Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen? De antwoorden op deze vragen staan in de verzekeringskaart.

Bekijk de verzekeringskaarten:
Vrachtwagenverzekering
Aanhangerverzekering
Bestelautoverzekering

Algemene voorwaarden
Download hier de algemene polisvoorwaarden van de wagenparkverzekering.