Werkmaterieelverzekering

Waarom je werkmaterieel verzekeren?

Maakt jouw bedrijf gebruik van machines als heftrucks, palletwagens, graafmachines, tractoren en landbouwvoertuigen? Dan kan het gebeuren dat deze objecten schade veroorzaken. Dit kan schade zijn aan je eigen spullen, maar ook een ongeval met een medewerker of personen buiten je bedrijf. Afhankelijk van de gekozen dekking dekt de werkmaterieelverzekering deze kosten.

Wat bieden wij?

Met een werkmaterieelverzekering verzeker je werkmaterieel tegen beschadiging of diefstal. Tegelijkertijd bescherm je jezelf tegen aansprakelijkheidsclaims in het geval dat je met een machine schade toebrengt aan objecten of personen. Afhankelijk van je bedrijf en het specifieke werkmaterieel, bieden wij graag een werkmaterieelverzekering op maat. Zo ben je in iedere situatie goed verzekerd en kun je zonder zorgen je werkzaamheden uitvoeren. Onze adviseurs vertellen je graag meer.

Ik wil graag advies

Vul eenvoudig het formulier in en wij zullen je bellen voor meer informatie.

Adviseer mij
24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Bij ABW zijn wij 24 uur bereikbaar voor calamiteiten.

Verzekeringen op maat

Een werkmaterieelverzekering die past bij jouw bedrijf.

Code 95

Voorkom of beperk schade met onze Code 95-training ‘Veiligheidscertificaat heftruck’.

Schade door een heftruck voorkomen.

Wij bieden code 95 gecertificeerde chauffeurstrainingen aan. Minder schades betekent minder te betalen eigen risico’s, minder stilstand door schade en minder imagoschade. We helpen je graag om de schadelast en schadekans door een heftruck aanzienlijk te verminderen. Daarom bieden wij onder andere de code 95 training ‘Veiligheidscertificaat heftruck’.

Bekijk de trainingen

Misschien vind je dit ook interessant

Laat je adviseren

Of bel direct met relatiebeheer

Onze medewerkers helpen je graag verder.

+31 (0)88 100 26 40